Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Ditt inlägg kommer att visas i minnesboken när vi har granskat det.
Vi förbehåller oss rätten att redigera, ta bort eller inte publicera inlägg.
7 inlägg.
August August från Bergsjön skrev den december 7, 2023 kl. 5:41 f m
Att tänka tillbaka på Klubb Ankaret och dess betydelse för folkmusik och världsmusikscenen i Göteborg väcker många varma minnen. Jag minns hur denna konsertserie, blev en samlingspunkt för oss som älskar dessa musikgenrer.
Sivert Sivert från Styrsö skrev den februari 14, 2023 kl. 7:04 f m
Att lyssna på akustisk musik med instrument som berör lyssnaren är ibland helt underbart och man kan få gåshud i stunden. Något helt annat än när man lyssnar på anläggningen hemma i soffan, även fast det kan vara en liveinspelning man har i spelaren.
Bo Bo från Göteborg skrev den januari 5, 2023 kl. 10:30 f m
Traditionell folkmusik är väldigt stimulerande att lyssna på. Med alla fina dräkter och akustiska instrument som ingår så är det både vackert att se på och samtidigt avslappnande för själen, som får ägna sig åt alla intryck som kommer över en.
Hans Hans skrev den april 14, 2022 kl. 1:48 e m
Som musikant så gillar jag allt som främjar spelmansmusiken i Sverige.
Sara Sara från Göteborg skrev den januari 26, 2022 kl. 2:50 e m
Här har man sett sköna vibes och fått höra på musik som fått håret att resa sig på armarna. Det är inte alltid när man är på konsert som man får en sån upplevelse. Det var ett par stycken av konserterna i klubb ankarets regi som fick mig att riktigt njuta av musiken. Musiken kan ju i den bästa av stunder beröra alla sinnen och man tror ibland att man befinner sig nån annanstans än på konsert.
Sven Sven från Göteborg skrev den januari 17, 2022 kl. 8:42 f m
Som stort fan av folkmusik och folkdans så kommer jag att sakna denna scenen! Nu får jag lyssna på spelmansmusik någon annanstans istället tyvärr...
Frank Frank från Göteborg skrev den januari 14, 2022 kl. 11:15 e m
Porter Pelle, Göteborg, 26 september. Svensk-fransk-belgiska gruppen Sirus var den sista spelningen (arrangerad av Klubb Ankaret) som jag besökte. Ganska så svårt att beskriva upplevelsen för egentligen så var det inte alls min musikstil, men trots det så var det en trevlig upplevelse. Nyckelharpa, säckpipa, fiol, gitarr och flöjt var dock i mitt tycke en lite märklig kombination, men det fungerade faktiskt riktigt bra tillsammans. Sen hade gruppen Sirus även ett stråkinstrument som jag inte har någon som helst aning om vad det var, men det lät helt ok. Säckpipan dominerade dock lite väl mycket vid en del tillfällen och då lät den verkligen som en säckpipa, så den tycker jag dom kunde skippat:-) Men på det stora hela en riktigt trevlig kväll med folkmusik som i mitt tycke var en mix från helt skilda regioner som dom fått ihop till något helt eget.